Férfi karóra

Az összes férfi karóra webáruházunkból díszdobozban kerül kiszállításra, a rendeléstől számított átlagos szállítási idő 1-2 munkanap. Segítség a tökéletes óra kiválasztásához az oldal alján található.

Nézet:
Sorrend:

Hogyan válasszunk férfi karórát

Többféle szempontot figyelembe kell venni, ezért az a legcélszerűbb megoldás ha elolvassuk az alábbi pontokat és akkor már nagyobb rálátásunk lesz az órák anyagára, típusára, funkcióira.

Webáruházunk igyekszik minden termékhez több termékfotót biztosítani, hogy több szögből, állásból részletesen szemügyre tudjuk venni. Továbbiakban részletes termékleírás segít megismertetni az órákat, itt megtudjuk az anyagát, funkcióit, s ami nagyon fontos a méretét. Mielőtt egy órát választunk nézzük át annak a méreteit, ez mindig elérhető a termékoldalon, s ha van korábbi óránk aminek megfelelő volt számunkra a mérete, akkor mérjük le azt és hasonlítsuk össze az itteni kínálattal.

A különféle típusú karórákat fogjuk részletesebben ismertetni, így az segíthet Önnek a megfelelő termék kiválasztásában. Erre azért van szükség, mert egy karórát nem 1-2 hónapra vásárolunk, hanem hosszú évekre. Sőt egy jó minőségű karóra egész életünkre velünk maradhat, ezért fontos hogy alaposan mérlegeljünk vásárlás előtt.

Milyen férfi karórák vannak

Webáruházunk kínálatában elegáns és sportos férfi karórák egyaránt vannak. Ebben a részben bővebben megismerkedünk a karórák fontosabb jellemzőivel. Nem rendelkezünk óriási kínálattal, s pontosan ezért tudunk minden egyes termékünkről jellemzést adni.
Most lássuk a listát:

  • márka,
  • stílus,
  • anyag,
  • funkció,
  • méret

Márka:
Más webshopokban megszokhattuk hogy rengeteg márka közül választhatunk. Míg nálunk mindössze 1 márka érhető el férfi karórákból, ez pedig a Naviforce. Arra a kérdésre hogy a sok száz márka közül miért pont erre esett a választás nagyon egyszerű. Nagyon jó minőségű termékeik vannak, elérhető áron, egyedi megjelenéssel, szuper termékfotókat és videókat biztosítanak, megkönnyítve számunkra a döntést. A Naviforce karórák külleme rendkívűl változatos, így egy olyan ajánlatot tudunk kialakítani, amiben jó eséllyel mindenki megtalálja a stílusához legjobban passzoló karórát.

Stílus:
Ez az a listánkban azaz elem ami talán a legfontosabb. A mi stílusunknak és az óra stílusának egyeznie kell, akkor születhet meg a tökéletes választás. Általában ezt nem kell kielemezni mert ez már akár ránézésre eldől, egyszerűen az ilyet érezzük és rámutatunk, hogy na nekem az kell. Webáruházunkban kétféle férfi karóra stílus áll rendelkezésre, az egyik az elegáns, a másik a sportos. Fontos volt számunkra hogy olyan karórákat vegyünk fel a kínálatunkba amiket nem csak bizonyos alkalmaknál, eseményeknél tudjuk használni, hanem teljesen megállják helyüket a hétköznapi viselésnél is.
Színek szempontjából az ezüstből van a legtöbb, mert egy kis piackutatás után kiderült hogy az ezüst színű karórák a legnépszerűbbek. Így úgy döntöttünk hogy ebből legyen sokféle azért hogy legyen miből válogatni. Ezen kívül van még természetesen fekete, kék, arany és barna.

Ehhez a kategóriához soroljuk még a számlap stílusát is. Ebből is kétféle van nálunk, az egyik a klasszikus analóg, a másik pedig a hibrid. A hibrid az olyan számlap, amin egyaránt megtalálható az analóg és a digitális óra.
A klasszikus számlapokat nagyon nem kell jellemezni, hisz már mindannyian ismerjük azokat. Kismutató, nagymutató mutatja a pontos időt, római vagy arab számok segítségével tudjuk leolvasni. 
A hibrid karórák már egy kicsit okosabbak és több funkcióval rendelkezhetnek a digitális kijelzőnek köszönhetően. A funkciókkal picit részletesebben a funkció kategóriában foglalkozunk.

Anyag:
Az óra anyaga megint csak egy nagyon fontos tényező. A számlap anyaga az minden esetben rozsdamentes acél, esetleg a sportos karóráknál lehet egy olyan bevonat rajta ami sport közben nagyobb védelmet tud nyújtani az óra számára. A szíjnak az anyaga az lehet más, nálunk kétféle van, a rozsdamentes acél szíj és a műbőr szíj. Túlnyomó részt az acél szíj inkább az elegáns kivitelezésű órákhoz tartozik, míg a sportosabbakhoz műbőr jár. Viszont található nálunk néhány elegánsabb számlapos óra bőrszíjjal is.

Funkció:
Nézzük listában hogy milyen funkciókkal rendelkezhet egy Naviforce férfi karóra.

  • vízálló: óráink WR30 vízállósággal rendelkeznek, ami azt jelenti hogy kezet moshatunk, zuhanyozhatunk, autót moshatunk, s az eső sem árt, viszont vízbe ne menjünk benne.
  • porálló: a WR30-nak köszönhetően teljesen ellenáll a pornak, az nem tud belemenni és ott meghibásodást okozni.
  • antiallergiás bevonat: megakadályozhatja az arra érzékenyeknél hogy a bőrön allergiás reakciók keletkezzenek.
  • naptár: ez nálunk kétféle megjelenítésben történhet, digitális és analóg. Ezek nagyon egyszerű funkciók, de nagyon hasznosak is.
  • stopper, ébresztő: néhány hibrid óránknál ilyen extra funkció is elérhető. 

Méret:
Egy karóra sokáig velünk marad, ezért elengedhetetlen hogy a mérete tökéletes legyen. Ezért fontosnak tartottuk hogy minden egyes terméknél pontos méretleírások legyenek az alábbiakban láthatunk egy példát:

Tok vastagság 14 mm
Szíj hossza 25 cm
Szíj szélesség 24 mm
Számlap átmérő 45,5 mm

 

Rendelés, kiszállítás menete
A megrendelés egyszerű, kosárba helyezés után meg kell adni a szállítási és számlázási adatokat, majd kiválasztani a fizetés módját, ez lehet utánvét, előre utalás vagy bankkártya. A kiszállítás általában 1-2 munkanap, amelyet kérhet házhoz, csomagpontra és csomagautomatába is.

Reméljük segítettünk a választás megkönnyítésében.