Blog

Férfi karóra típusok

Lestár János
2021.09.11 18:51
Férfi karóra típusok

Ebben a cikkben mutatjuk be Önnek hogy milyen típusú férfi karórák vannak a webáruházunk kínálatában. Ez a kis ismertető segítség lehet abban hogy a legjobb órát választhassa ki.

Férfi karóra felsorolás típusok szerint

Ebben a cikkben két fő tulajdonsággal fogunk foglalkozni, az egyik az óra típusa, a másik pedig az anyaga. Mindkettő fizikai tulajdonság ami az óra küllemét határozza meg. Egy óra kiválasztásánál nyílván mindig az érzések fognak dönteni, de érdemes kicsit körbejárni alaposabban, hisz egy ilyen kiegészítőt nem hónapokra, hanem évekre vásárolunk. Sőt egy óra eszmei értéket képvisel, így akár egész életünkön át őrizhetjük. Ezért még fontosabb hogy informálódjunk a kiválasztás előtt. 

  • óra stílusa,
  • óra anyaga

Férfi karóra stílusa

Ebben a részben az alábbiakról lesz szó:

  • a megjelenés stílusa: sportos és elegáns,
  • a számlap stílusa: analóg vagy hibrid,
  • a szíj és a számlap anyaga

Webáruházunkból kétféle megjelenéseű óra található, az egyik a sportos, a másik pedig az elegáns. De ez a két jellem nem szószerint értendő, inkább csak sportos jellegű és elegáns jellegű. Egy igazi sportóra az masszív, nagy, mert annak kell lennie az ütésállóságnak köszönhetően. Ellenben a webáruházban található órák úgy lettek kialakítva hogy ne csak egyes alkalmaknál, pl sport közben, hanem a hétköznapok során is tudjuk használni. 
Sportos óráink többsége hibrid számlappal rendelkezik, ennek köszönhetően rendelkezik stopper funkcióval is, mely hasznunkra válhat sportolás közben. Ezek az órák bizonyos szintig ütés, por és vízállóak és bőrszíjjal rendelkeznek. Pontos tulajdonsága minden óránál egyedi, amit a termékoldalon megtalál.

Amennyiben ilyen órán gondolkozik, nézze meg például ezt az ajánlatunkat:
sportos ferfi karora

Webshopunkban az elegáns megjelenésű órákból van több, közös jellemzőjük általában a fém szíj. Fekete, ezüst, arany színekben remekül mutatnak különleges alkalomkor és a hétköznapok során egyaránt.

elegans ferfi karora

Számlap stílusa

Ebből a szempontból kétféle van webáruházunkban, az analóg és a hibrid. Az analóg az amit már nagyon jól ismerünk, szinte mindenkinek van otthon egy ilyen órája, ezek örök klasszikusok és tudja azt amit egy órának kell tudnia. Dizájn szempontjából rengeteg változata lehet. 

klasszikus ferfi karora

A másik számlapunk pedig a hibrid ami kicsit érdekesebb, hisz egyaránt megtalálható rajta az analóg és a digitális számlap is. Ezek már több funkcióval rendelkeznek, például naptár, stopper és ébresztő. Az ára nem feltétlenül magasabb, mint egy klasszikus óráé.

hibrid ferfi karora

Szíj és a számlap anyaga
Elérkeztünk utolsó témánkhoz, az óráknak az anyagához. Nálunk az összes órának a számlapja rozsdamentes acélból készült, esetleg egyes sportóráknál lehet rajta műanyag réteg hogy növelje az ütésállóságot. Viszont a szíj az már nem ennyire kőbe vésett szabály, hisz van bőr és fémszíj. A bőr, ami műbőr az a sportóráknál jellemző, míg a fémszíj az elegánsabb óráknál.

Igyekeztünk minél több képet és minél részletesebb termékleírást adni óráinkhoz hogy a lehető legjobban megismerje őket a vásárló mielőtt meghozza a döntését. 

A teljes kínálatunk ide kattintva érhető el.