Hírlevél
TOP termékek
Házhozszállítás


1-2 munkanap

Fizetési megoldás

Naviforce óra márka

Naviforce - For dream

 

A Naviforce márka 2012-ben született meg, s azóta megállíthatatlanul jobbá és jobbá válik, hisz óriási népszerűségnek örvend amelyet a kiváló minőségű óráinak, széles választékának és a megfizethető árnak köszönhet.

Minden Naviforce karóra egyedi és különleges darab, így egy ilyen karóra választásával saját stílusunkat is kifejezhetjük általa. A Naviforce filozófiája is így szól "personality and durability" ami a személyiséget és a tartósságot jelenti. Személyiség, hisz a széles választéknak köszönhetően olyan órát választhatunk magunknak amilyen a mi személyiségünk, míg a tartósságnak köszönhetően ezt az órát hosszútávon élvezhetjük magunk mellett.

A szlogenjük a "for dream", azaz "álomért", amit minden egyes Naviforce karóra hátlapjába belevésnek. 

Jobban megismerve a karórákat, egyértelmű döntés volt számunkra hogy ezeket a Naviforce férfi karórákat fogja értékesíteni a LeSTAR webáruház. Az volt a célunk hogy egy olyan nagyon jó minőségű, elérhető árcímkéjű karóra márkát hozzunk el a magyar embereknek, melyek már külföldön nagyon népszerűek és ismertek. S a márkán belül is a legsikeresebb órákat találja meg nálunk, olyan órákat amiket már rengetegen vásároltak és tökéletes elégedettségi visszajelzéseket kaptak. 
Ennek köszönhetően Önnek a minőség miatt már nem kell aggódnia, csak dőljön hátra és válassza ki álmai óráját!

Webáruház készítés